Nederlands leren boeken (zelfstudie, studieboek) voor buitenlanders

منابع و کتابهای آموزش زبان هلندی

این مجموعه کتابها و منابع آموزش زبان هلندی (Nederlands leren voor buitenlanders en farsi-taligen) برای کمک به زبان آموزان در سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته است در پیدا کردن بهترین کتاب آموزش هلندی. هرچند این لیست رتبه بندی و سطح بندی خاصی ندارد اما شما می‌توانید در انتهای صفحه نظرات خود را در مورد کتابهایی که برای یادگیری هلندی استفاده کرده‌اید را بنویسید. این لیست شامل کتابهای رایگان و پولی در کنار یکدیگر است.
  1. کتابهای آموزش هلندی به فارسی (studieboeken in Farsi) 
  2. کتابهای خودآموز یادگیری هلندی (zelfstudieboeken in Nederlands)
  3. لغت نامه فارسی هلندی و دیکشنری هلندی فارسی (woordenboeken en beeldwoordenboek)
  4. کتابهای آموزش هلندی به انگلیسی (English books for learning Dutch)

Dit gratis lijstje gaat over populaire boeken voor Nederlands leren, voor jou geselecteerd speciaal bestemd voor de Perzisch-talige leerlingen van de Nederlandse taal, maar ook nuttig in het algemeen voor buitenlanders. In nederland moet je de taal kunnen beheersen en hiervoor een goed boek van groot belang is. Op deze lijst tref je de links naar de websites waar de boeken besteld kunnen worden samen met een schatting van de huidige prijzen. Deze lijst is verdeeld in vier categorieën op basis van de talen van de boeken. Er is ook een lijst van woordenboeken Nederlands. Wat ik zelf heel veel aanbeveel is het beeldwoordenboek van Van Dale.
  1. Boeken in Farsi 
  2. Zelfstudie boeken
  3. Woordenboeken
  4. Engelstalige boeken
Als je ook boeken kent die goed zijn voor nederlands leren, help dan andere buitenlanders ook met de namen van de boeken hieronder als een opmerking opgeven.

Reacties

۲ تبلیغات